Català Castellano Française
Logo Placaform
 

 

Un Món de solucions en plaques de guix laminat (PYL)

A PLACAFORM® tindràs a la teva disposició cortiners, falses bigues, pilars, lleixes, llums indirectes, peces estàndard o especials a mida, i un munt de possibilitats al teu abast. Tan sols ens dius que necessites i nosaltres l’hi donem forma.

Les peces PLACAFORM®, a part de ser lleugeres i còmodes d’instal·lar, redueixen notablement el temps de muntatge permetent tant al professional com al particular un gran estalvi amb materials adicionals, com perfileries i cantoneres. A més destacar la versatilitat d’aplicar-se en instal·lacions d’obra nova, rehabilitacions, i a tota classe de reformes oferint més rapidesa i qualitat al sistema de muntatge convencional.

 

 

PFL – Peça d’ angle recta 90º lleugera i ràpida d’instal·lar idònia per fer caixons i folrar bigues, baixants, cables, conductes de ventilació, retorns d’aire en obres i decoració etc.

     
 

PFU- Peça amb forma de U amb tres cares rectes, fàcil i ràpida d’instal·lar idònia per folrar bigues, cables i conductes d’aire, decoració etc..

     
 

PFZ- Peça a tres cares en forma de z fàcil i ràpida d’instal·lar, idònia per fer canvis d’alçada en sostres, cortiners, llums indirectes o fosejats per col·locar llums.

     
 

PFES- Peça amb forma d’escala idònia per utilitzar com a cornisa de decoració, llums indirectes, canvis d’alçada a sostres, folrar tubs, cables elèctrics, ets...

     
 

PFC- Peça amb forma de mitja canya fàcil i ràpida d’instal·lar idònia per folrar tot tipus de pilars o peces decoratives amb formes corbades.

     
 

PFB- Lleixa trillatge. Peça lleugera i ràpida d’instal·lar amb forma d’estant idònia per fer mobles, lleixes, llibreries i també s’utilitza per fer cortiners a habitacions i menjadors d’hotel.

     
 

PFBR- Lleixa trillatge de canto rodo. Peça lleugera i ràpida d’instal·lar amb forma d’estant idònia per fer mobles, lleixes, llibreries, etc...